Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Prima reacţie venită de la Sfântu Gheorghe după ce partida Sepsi - Academica Clinceni a fost întreruptă în minutul 16! Ziua în care se reia partida: "Chiar şi aşa suntem în pericol"

VIDEO Prima reacţie venită de la Sfântu Gheorghe după ce partida Sepsi - Academica Clinceni a fost întreruptă în minutul 16! Ziua în care se reia partida: "Chiar şi aşa suntem în pericol"

Superliga

Comentarii

Managerul lui Sepsi, Cornel Şfaiţer, a oferit prima reacţie, după ce partida Sepsi - Academica Clinceni, a fost întreruptă în minutul 16, din cauza vremii nefavorabile. Ceaţa a fost marele duşman al ambelor echipe, dar şi al privitorilor de pe stadion, şi de la TV. Meciul se poate relua, cel mai devreme, marţi, începând cu ora 15:30.

UPDATE 19:52 Din informaţiile Telekom Sport, partida va fi reluată marţi, ora 16:00! Liga Profesionistă de Fotbal l-a anunţat pe observatorul partidei de decizia luată, după ce meciul Sepsi - Academica Clinceni a fost întrerupt în minutul 16. 

Sepsi - Academica Clinceni, întrerupt în minutul 16

Ceaţa şi-a făcut apariţia înainte de meci, iar startul a fost amânat timp de oră. Gazdele au făcut eforturi pentru ca ceaţa să se risipească şi au aprins chiar şi cauciucuri. Totuşi, odată cu startul partidei ceaţa şi-a făcut din nou apariţia, iar meciul a fost întrerupt după un sfert de oră de joc. 

Prima reacţie a unui oficial a venit din partea managerului lui Sepsi, Cornel Şfaiţer: "La încălzire era vizibilitate perfectă. Nu se putea juca în timpul partidei. În seara asta (n.r. - luni) sub nicio formă nu se mai joacă. Vizibilitatea e din ce în ce mai redusă. Vedem pentru mâine (n.r. - marţi) sau la o dată ulterioară. Din minutul 16 se va juca.

Suntem în pericol şi mâine, va fi tot cod galben de ceaţă. Din câte am înţeles, mâine s-ar putea juca de la 15:30. Dacă nu se joacă mâine, atunci în februarie. Din punctul meu de vedere, în februarie ar fi cel mai bine. Noi suntem gazde, complicăm lucrurile şi nu are rost. Ei au fost montaţi, s-au încălzit, au fost încântaţi că joacă azi. Eu spun că şi mâine e greu ca să se dispute partida. Avem şi meci vineri în deplasare, e complicat", a declarat omul din conducerea lui Sepsi, în direct la Telekom Sport 1.  

Afla mai multe despre: cornel sfaitersepsi academica clincenimeci intrerupt sepsi academica clinceniceata sepsi academica clinceni 

viewscnt
Articole similare