Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima sală de Teqball din România s-a deschis la Craiova. Investiţie de mii de euro în Bănie

VIDEO | Prima sală de Teqball din România s-a deschis la Craiova. Investiţie de mii de euro în Bănie

Diverse

Comentarii

La Craiova s-a deschis prima sală din România dedicată jocurilor asociate fotbalului. Fanii din Bănie ai sportului rege se vor putea relaxa de acum cu jocuri de biliard cu mingea de fotbal, darts, sau chiar sportul care a luat cu asalt mapamondul în ultimii ani, teqball. Ce este teqball-ul? Este un joc de tenis cu piciorul, care se joacă pe o masă asemănătoarea celei de la tenis de masă.

Ideea deschiderii unei astfel de săli de jocuri i-a aparţinut Cristinei Iacoviţă, fostă jucătoare în naţionala de fotbal feminin a României.

"Din momentul în care m-am lăsat de fotbal am spus că trebuie să fac ceva ca să rămân în acest domeniu. Şi am realizat ceva de care sunt foarte mândră.Este o investiţie foarte costisitoare, dar sunt foarte fericită. Darts-ul este 2500 de euro, mesele de teqball - 3500 şi mesele de biliard la fel, 3500 de euro.

Sunt sporturi noi în acest oraş. Avem darts cu mingea de fotbal, teqball, tenis de masă cu mingea de fotbal, biliard cu mingea de fotbal... Sunt lucruri noi şi cred că atrag", a spus Iacoviţă.

De la inaugurare nu puteau lipsi nume grele ale fotbalului oltean. Emil Săndoi a fost în centrul atenţiei şi a arătat că şutează la fel de bine ca în tinereţe. A fost campion la jocul de darts.

"Este o oază de mişcare, în care, indiferent de vârstă, poţi să vii aici să te mişti, să încerci noi experienţe sportive", a spus Săndoi.

Afla mai multe despre: diverse 

viewscnt
Articole similare