Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima victorie în 2019! CFR Cluj - FC Zurich 2-1, în al doilea amical din Antalya! Clujenii "spionaţi" de Miriuţă şi Contra

VIDEO | Prima victorie în 2019! CFR Cluj - FC Zurich 2-1, în al doilea amical din Antalya! Clujenii "spionaţi" de Miriuţă şi Contragalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Echipa lui Conceicao a câştigat duelul cu elveţienii aflaţi pe poziţia a 4-a în campionatul ţării lor, scor 2-1. Ardelenii remizaseră cu Vorskla Poltava în prima partidă de pregătire a stagiului turc, scor 0-0.

FINAL | CFR Cluj - FC Zurich 2-1 

Meciul fusese programat iniţial pentru ora 15:00, însă a început cu o oră mai devreme. La partidă au fost prezenţi selecţionerul Cosmin Contra şi secundul naţionalei de tineret Adrian Boingiu. Golurile CFRului au fost reuşite de Păun ('8) şi Lang ('72) în timp ce elveţienii au marcat imediat după pauză. Ambele formaţii au avut un jucător eliminat.

La meci a fost prezent şi tehnicianul lui Hermannstadt, Vasile Miriuţă, care şi-a studiat adversara din prima etapă a sezonului de primăvara.

De la campioana României, Manea a văzut cartonaşul roşu în minutul 59. În repriza secundă pentru CFR au mai jucat Petrila, Ioniţă, Jesus Fernandez, Ganea, Costache, Bordeianu şi Petruş. FC Zurich este calificată în 16-imile UEFA Europa League, unde elveţienii o vor avea ca adversară pe Napoli. Următorul meci amical al CFRului va fi pe 22 ianuarie, cu Ludogoreţ. 


Portughezul de pe banca CFR-ului a anunţat cu mai bine de o oră înainte de debutul meciului 11-le CFR-ului pentru întâlnirea cu elveţienii.  

 

Afla mai multe despre: cfr clujfc zurichamicalantalya 

viewscnt
Articole similare