Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Prima victorie în grupele principale pentru naţionala Islandei. Norvegia continuă seria de victorii de la CE de Handbal

VIDEO Prima victorie în grupele principale pentru naţionala Islandei. Norvegia continuă seria de victorii de la CE de Handbal

Handbal

Comentarii

Campionatul European de handbal masculin 2020 continuă la Telekom Sport.

Islanda a obţinut prima ei victorie în grupele principale. A învins la trei goluri Portugalia, cea care reuşise să învingă Suedia şi Franţa la acest europpean. Islandezii au avut două goluri avans la pauză, 14-12 după  ce au avut şi cinci goluri în faţă. S-a terminat 28-25 cu Smarason cel mai bun marcator, cu 7 goluri.

Ungaria este una dintre surprizele europeanului de handbal. A învins Slovenia şi în acest moment se află pe loc de calificare în semifinalele campionatului european. A fost 16-13 la pauză pentru sloveni, dar ungurii au reuşit o repriză secundă senzaţie.

Norvegia continuă seria de victorii de la Campionatul European de Handbal. S-a impus şi contra Suediei, care era obligată să câştige pentru a mai avea şanse la calificarea în semifinale. Portarul norvegienilor, cu un procentaj de 40 la sută, şi Sagosen, cu 8 goluri marcate, au contribuit decisiv la victoria obţinută chiar pe terenul suedezilor, la Oslo. S-a terminat 23-20, iar Suedia a fost eliminată de la Euro.

Afla mai multe despre: islandace de handbal 

viewscnt
Articole similare