Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Primarul Craiovei sare în ajutorul lui Piţurcă: ”Gazonul trebuie schimbat şi va fi schimbat!”

VIDEO Primarul Craiovei sare în ajutorul lui Piţurcă: ”Gazonul trebuie schimbat şi va fi schimbat!”
Comentarii

Mihai Genoiu, primarul Craiovei a confirmat că arena Ion Oblemenco va primi un gazon nou.

De când a fost instalat principal al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă se plânge de starea gazonului de pe Arena Ion Oblemenco. Şi pe bună dreptate. Cu ultimele meciuri disputate acolo, două în mai puţin de 24 de ore - unul al Universităţii Craiova şi unul al ceelor de la U Craiova 1948 - gazonul s-a stricat şi mai tare.


”E o certitudine, trebuie schimbat şi va fi schimbat. Sunt două variante. Una în care să îl schimbe constructorul în garanţie, care e cea mai rapidă. Lucrul acesta se face în cursul lunii octombrie. Şi-a luat un termen până miercuri, când va transmite către CNI dacă va face el lucrările sau nu le va face. În situaţia în care constructorul va da un răspuns negativ vizavi de aceste construcţii, am stabilit împreună cu CNI că vom face schimbările noi, împreună cu CNI, urmând să ne îndreptăm împotriva constructorului pentru a recupera contravaloarea garanţiei. Dacă gazonul va fi schimbat de către noi cu CNI, automat vom cere o schimbare de proiectare, să fie schimbat cu gazon hibrid” a subliniat Mihai Genoiu, primarul Craiovei.

Mititelu s-a oferit să-l schimbe el. ”Mai ieftin”

Adrian Mititelu s-a oferit să rezolve gratuit situaţia gazonului de pe Ion Oblemenco. A cerut un singur lucru în schimb. "Eu am făcut gazoane la viaţa mea şi o să fac unul aici altul de stă mâţu' în coadă. Singura condiţie este să mă lase să joc şi eu în Liga 3, în Liga 2, la anul, pe acest stadion până va fi gata al nostru. Ca să nu mai mergem la Severin sau la Târgu Jiu, unde avem de gând să mergem peste trei săptămâni.Pe ei îi costă 400.000 - 500.000. Pe mine mă costă mai puţin, dar o să îl fac la fel de bun cum îşi doresc ei. Înţeleg că Rotaru nu are bani să dea pentru gazoane. El e obişnuit să ia. După ce am făcut patru terenuri la Craiova mai fac încă unul. Că eu sunt mai prost” a spus patronul FC U Craiova 1948. 

Afla mai multe despre: mihai genoiupiţurcă 

viewscnt
Articole similare