Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Primarul Iaşiului, supărat foc pe jucătorii echipei sale: „Toţi care vă prind, vă ard de vă sună apa în cap!” + Ironii la adresa adversarilor din Liga I: „Când mă uit pe hartă de unde vin unii, mă doare capul”

VIDEO Primarul Iaşiului, supărat foc pe jucătorii echipei sale: „Toţi care vă prind, vă ard de vă sună apa în cap!” + Ironii la adresa adversarilor din Liga I: „Când mă uit pe hartă de unde vin unii, mă doare capul”

Superliga

Comentarii

Mihai Chirică, primarul Iaşiului, este supărat foc pe jucătorii echipei sale şi consideră ruşinos tot parcursul avut de aceştia.

Iar cei care au salarii de 3 mii, de 4 mii, de 5 mii, de 10 mii de euro pe lună să joace fotbal altfel să nu îşi ia salariul. Salariul îl plăteşti unui cetăţean când la sfârşitul unei luni sau a unei etape a realizat ceea ce şi-a propus ca să încaseze salariul. Eu zic aşa dacă nu îmi fac treaba la primărie să nu îmi iau salariul, dacă dorm pe mine, dacă mă împiedic pe scările primăriei şi îi mai împiedic şi pe alţii să nu mi se dea salariul să declar lucrul ăsta. Dacă noi am plătit aproape 4 milioane de lei pentru acest club şi au 14 puncte sau 17 puncte din 19 etape sau 18 asta înseamnă că nu au scos nici măcar un punct de etapă, au încasat cele mai multe goluri din campionat”, a declarat Chirică, revoltat de situaţia în care se află echipa sa.


După ce iau fiecare bătaie, dacă joacă în deplasare nu poate să dea vina pe teren trebuie să dai vina pe altceva, nu ştiu, vin şi zic că a fost deplasarea greoaie, dacă joacă acasă stau şi gândesc ce mai zică, se uită ”băi ce a fost vineri?”, din cauza primarului, nu trebuia să jucăm vineri, noi vinerea luăm bătaie scria în regulamentul nostru, ne-a pus să jucăm vineri. De asta am pierdut. Persiflez un pic pe marginea lor pentru că merită le spun sincer să le fie ruşine! Iaşiul este Iaşi!”, a adăugat, supărat foc, primarul Iaşiului.

Mihai Chirică, ironii la adresa adversarelor din Liga I

Primarul Iaşiul este şi mai frustrat de rezultatele formaţiei sale, atunci când vine vorba de echipe mici cu care Poli Iaşi nu a făcut o figură frumoasă în acest sezon. Iaşiul a remizat cu Chindia Târgovişte, scor 1-1, în etapa cu numărul 16 din Liga I, şi a fost învinsă cu 4-0 de FC Voluntari, anul trecut, în runda a 10-a.
Le arăt că şi eu ştiu să iau bătaie de la Voluntari de la Chindia tot felul de astea de echipe că mă uit pe hartă şi mă doare capul şi spun bă eram bunişor la geografie dar nu pare a fi nicio capitală de nicio regiune sau oraş mare, sunt nişte comune care gravitează în jurul unor capitale sau oraşe mai mari şi totuşi când îi prind pe moldovenii ăştia vrednici îi ard de le sună apa în cap!”, a tunat Chirică.

 


Formaţia din Capou s-a întârit în această iarnă cu următorii jucători; Cană (FCSB), Gaitan (General Diaz), Brănescu (Kilmarnock), Djuranovic (Radnicki Nis), Flores (Alajuelense) şi Acosta (Olympiakos Nicosia).
Iaşiul este pe ultimul loc în clasamentul Ligii I, cu doar 15 puncte şi riscă retrogradarea în eşalonul secund.

 

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare