Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primarul Iaşiului, o nouă replică devastatoare pentru Horia Sabo: "Am luat-o razna pe dealuri dacă am ajuns să fac asta!"

VIDEO | Primarul Iaşiului, o nouă replică devastatoare pentru Horia Sabo: "Am luat-o razna pe dealuri dacă am ajuns să fac asta!"

Superliga

Comentarii

E război total la Iaşi între primarul Mihai Chirică şi directorul general Horia Sabo, căruia i-a fost retras dreptul de semnătură. Totuşi, Sabo spune că a venit la club chiar la insistenţele primarului. Chirică i-a dat însă o replică dură acestuia.

"Nu merită atenţia oferită. I-o daţi prea multă sincer. Nu e o critică e o observaţie. Dacă am ajuns să fac şi chestia asta o luam razna peste dealuri. Nu s-a ajuns până acolo. Au fost câteva opţiuni pe care clubul le-a ales. Eu nu le-am dorit decât succes şi sprijin.

Am o singură viaţă care se pare că e atât de scurtă încât nu vreau să o pierd cu tot felul de cetăţeni care îşi pierd vremea crezând că fac performanţă.

E şi vina preşedintelui Adrian Ambrosie care nu reuşeşte să găsească oameni de calitate lângă el, nişte colaboratori care să facă performanţă în continuare. Probabil va reuşi până la urmă
", a declarat Mihai Chirică.

Ce declarase Horia Sabo: "Sunt o prelungire a voinţei primarului Chirica. Şi în contextul acesta cred că cu el ar trebui să lucrez. Eu sunt dispus în continuare să fac treaba asta, tot ajungem în instanţă că nu mai am alte căi, am epuizat căile amiabile, dar disponibilitatea o am în continuare să discut.

Contractul a fost încălcat începând cu luna noiembrie. De către partenerul meu. Prin limitarea atribuţiilor directorului general
".



 

Afla mai multe despre: chiricasaboiasi 

viewscnt
Articole similare