Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele declaraţii date de Budescu după golurile superbe marcate cu Iaşi. Ce spune despre o eventuală revenire la naţională

VIDEO | Primele declaraţii date de Budescu după golurile superbe marcate cu Iaşi. Ce spune despre o eventuală revenire la naţională

Astra Giurgiu

Comentarii

Constantin Budescu a reuşit două goluri superbe în victoria la scor obţinută de Astra, scor 4-0, în faţa celor de la Poli Iaşi, apoi a fost nevoit să aleagă execuţia mai frumoasă dintre cele două.

"Probabil de cel din corner pot spune că este mai frumos, pentru că, în ceea ce priveşte al doilea gol, am marcat unul asemănător şi în Arabia şi a fost foarte bine, dar nu mai contează cum am marcat, important e că în această seară am obţinut o victorie la scor.

Este foarte bine, suntem pe un drum bun. Rămânem acolo sus cu şanse pentru play-off şi asta ne bucură. Important e ca la final să fim în play-off şi acolo o să fie altceva. Sperăm să ne menţinem acolo şi de ce nu să sperăm la podium. Când o să mă cheme la echipa naţională, o să merg cu plăcere.

De câte ori am fost acolo, am încercat să dau ce am eu mai bun şi să ajut echipa naţională. Pentru mine, e important şi ce fac la echipa de club, pentru că aici am foarte multe meciuri şi avem obiective de îndeplinit şi sperăm să le îndeplinim la sfârşit. Eu simt că sunt pregătit 100%. Vom vedea ce se va întâmpla, nu depinde numai de mine" , a declarat Constantin Budescu.

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare