Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele declaraţii date de Florinel Coman, după revenirea pe teren pentru FCSB: "Mă antrenez şi suplimentar"

VIDEO | Primele declaraţii date de Florinel Coman, după revenirea pe teren pentru FCSB: "Mă antrenez şi suplimentar"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a jucat din nou pentru FCSB, după o pauză de patru luni. Mijlocaşul a fost trimis în teren în minutul 71 în victoria obţinută de roş-albaştri, scor 1-0, cu Şahtior Karagandy.

"Mă bucur că am revenit, m-am simţit foarte bine, mă pregătesc, fac antrenamente cu echipa, aşteptam de mult momentul acesta. M-am simţit foarte bine, este altceva cand joci cu spectatori, am aşteptat să vină alături de noi, pentru că avem mare nevoie de ei. Sunt fericit, pentru că obiectivul meu a fost să intru 20-25 de minute şi mă bucur foarte tare că nu am resimţit nimic şi pot să-mi reiau activitatea.

Mi s-a comunicat saptamana trecuta ca trebuie sa ma pregatesc pentru a intra în acest meci 20 de minute. Nu s-a pus problema niciodată de o operaţie, dar a fost o accidentare destul de grea. Am stat 3-4 luni, îmi ia ceva timp pana îmi intru în ritm. Nu sunt 100% pregătit, dar nu am ce să fac. Stau după antrenamente şi mă antrenez suplimentar, pentru că nu am prins toată pregatirea cu echipa. Într-o lună cred ca o sa fiu ok" , a spus Florinel Coman.

Florinel Coman a jucat din nou pentru FCSB, după o pauză de patru luni. Coman a suferit o ruptură musculară care l-a scos din circuit, astfel că, în sezonul trecut, Coman a apucat să joace doar 19 meciuri la echipa sa. În partidele disputate a reuşit să marcheze un singur gol.

  • 3 selecţii a strâns Coman în naţionala de seniori a României
  • 5 milioane euro e cota de piaţă a fotbalistului de la FCSB
     

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecaliflorinel coman 

viewscnt
Articole similare