Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele declaraţii date de Ioniţă după venirea la Craiova: "Am vrut să semnez încă de acum doi ani"

VIDEO | Primele declaraţii date de Ioniţă după venirea la Craiova: "Am vrut să semnez încă de acum doi ani"
Comentarii

Alexandru Ioniţă va îmbrăca tricoul Craiovei în sezonul care va începe săptămâna viitoare. Oltenii l-au împrumutat de la CFR pe un an în schimbul sumei de 100 de mii de euro şi au opţiune de cumpărare de 800 de mii de euro.

"Mi-aş dori să iau titlul cu Universitatea Craiova, ar fi un vis devenit realitate. Ştiu că cei de la Craiova nu au mai luat din titlul din 1991. Sunt pregătit, am fost cu CFR în cantonament şi de aceea am şi venit, să prind mai multe minute. Sper să mi se acorde mai multe şanse.

Mi-am dorit să vin la Craiova de acum doi ani, de când am plecat de la Astra, doar că atunci cluburile nu s-a înţeles. Mă bucur că au ajuns la un acord, mi-am dorit mult să ajung datorită fanilor, datorită atmosferei de aici, stadionului şi tot ce înseamnă Craiova.

Suporterii de aici îmi plac foarte mult, am văzut că susţin echipa foarte bine şi îmi doresc să fac parte din această echipă. Rapid e echipa mea de suflet şi sper ca şi Craiova să fie cum este Rapid pentru mine, de aceea am venit. Îmi doresc să fac o treabă cât mai bună şi sper să fiu primit bine şi să avem suporterii de partea noastră. Dacă voi reuşi să fac o treabă bună şi voi fi apreciat, cu siguranţă, îmi tatuez un leu şi pe cealaltă mână" , a declarat Alexandru Ioniţă.

Afla mai multe despre: ionitacfr clujcraiova 

viewscnt
Articole similare