Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele declaraţii date de Josemi, după transferul la FC Viitorul. De ce a semnat mijlocaşul spaniol cu echipa lui Hagi

VIDEO | Primele declaraţii date de Josemi, după transferul la FC Viitorul. De ce a semnat mijlocaşul spaniol cu echipa lui Hagi

Farul Constanța

Comentarii

Noul transfer al celor de la Viitorul, Josemi, s-a alăturat lotului şi a efectuat primul antrenament în tricoul echipei lui Gheorghe Hagi. Mijlocaşul central în vârstă de 22 de ani a oferit şi un prim interviu pentru site-ul oficial al clubului.

"Am venit la FC Viitorul pentru că este un club care sprijină jucătorii tineri şi le oferă şansa de a-şi arăta adevăratele calităţi. Este un proiect bun, cu un colectiv tehnic bun unde îmi pot dezvolta calităţile. Am ales să vin la Viitorul pentru a creşte ca jucător şi pentru a ajuta clubul să îşi atingă obiectivele” , a declarat Josemi pentru site-ul oficial al clubului FC Viitorul.

În carieră, Jose Miguel Castaneda Macho "Josemi" a mai îmbrăcat tricoul celor de la Racing Santander, iar până sa semneze cu echipa de la malul mării a fost legitimat la UD Las Palmas. Conform transfermarkt, spaniolul are o cotă de 250 de mii de euro.

Afla mai multe despre: fc viitorul 

viewscnt
Articole similare