Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele declaraţii făcute de noua achiziţie a FCSB-ului: ”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi se întâmplă lucrurile astea”

VIDEO | Primele declaraţii făcute de noua achiziţie a FCSB-ului: ”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi se întâmplă lucrurile astea”

Superliga

Comentarii

Răzvan Oaidă, jucător cumpărat de FCSB, dar care va rămâne la FC Botoşani până în vară, promite că va rămâne serios şi a ţinut să le mulţumească tuturor celor care l-au susţinut şi l-au încurajat, în special lui Costel Enache şi Mirel Rădoi. Selecţionerul naţionalei de tineret l-a vizitat la spital în momentul în care s-a accidentat grav, la începutul acestui sezon.

Răzvan Oaidă este unul dintre transferurile pe care FCSB le-a făcut în această iarnă. Gigi Becali a plătit 700.000 de euro pentru mijlocaşul de 20 de ani şi a fost de acord să-l lase să joace la FC Botoşani până în vară. Internaţionalul de tineret spune că este un moment foarte important în cariera sa, dar promite că va rămâne cu picioarele pe pământ:

”Mă bucur că am semnat acest contract, e un pas important în cariera mea. Nu vreau să fac declaraţii, că voi da patru goluri, că voi face lucruri extraordinare, mă voi transfera după doi ani la un club, sunt lucruri pe care nu le poţi afirma. Tot ce promit e să rămân la fel de serios, modest şi concentrat pe ce am de făcut. Voi da totul la Botoşani până în vară şi asta voi încerca.

Am vorbit la telefon (cu Gigi Becali), îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi se întâmplă lucrurile astea, sunt multe persoane cărora le-aş mulţumi, în special domnului Enache, care m-a propulsat, conducerii, colegilor, lui Mister (n.r. Mirel Rădoi), care  a fost alături de mine când am fost accidentat, m-a încurajat, mi-a dat sfaturi să revin pe teren”, a declarat Răzvan Oaidă.


 

Afla mai multe despre: razvan oaidafc botosani 

viewscnt
Articole similare