Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele efecte ale intrării lui Viera la Ianis. Un jucător al Petrolului, eliminat la trei minute de la intrarea pe teren

VIDEO | Primele efecte ale intrării lui Viera la Ianis. Un jucător al Petrolului, eliminat la trei minute de la intrarea pe teren

Liga 2

Comentarii

Mijlocaşul echipei Petrolul Ploieşti, Marius Chindriş, a fost eliminat la trei minute de la intrarea pe teren, în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 22-a a ligii secunde.

În momentele de final ale primei părţi, mijlocaşul intrat cu trei minute în urmă în locul accidentatului Sebastian Ghinga l-a şters involuntar cu talpa pe gambă pe Cristian Raiciu, iar arbitrul Cătălin Buşi a scos imediat cartonaşul roşu din buzunar şi l-a eliminat direct pe Chindriş.

Intrarea fundaşului echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Ousmane Viera, asupra atacantului Viitorului, Ianis Hagi, a stârnit o serie de comentarii şi controverse, vineri seară, după ce arbitrul Marcel Bârsan a trecut cu vederea faultul şi nu doar că nu a acordat cartonaş, ci a lăsat şi faza să continue. Ulterior, clubul Viitorul a susţinut că faultul a fost unul premeditat, precizând că Ianis va lipsi cel puţin un meci, deşi nu a avut nevoie de schimbare în partida de vineri.

Afla mai multe despre: rosu 

viewscnt
Articole similare