Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele imagini de la logodna lui Ianis Hagi cu Elena Tănase! A dansat azi pe muzică machedonească, după ce a marcat aseară cu Andorra | EXCLUSIV

VIDEO | Primele imagini de la logodna lui Ianis Hagi cu Elena Tănase! A dansat azi pe muzică machedonească, după ce a marcat aseară cu Andorra | EXCLUSIVgalerie foto

Special

Comentarii

Este o zi specială pentru familia Hagi. A doua zi după România - Andorra 4-0, în preliminariile EURO 2024, Ianis Hagi (24 de ani) a fost în centrul atenţiei alături de Elena Tănase (24 de ani), la petrecerea de logodnă, care are loc la Constanţa.

Ianis Hagi, spectaculos la petrecerea de logodnă! A dansat pe muzică machedonească

Ianis Hagi, jucătorul echipei naţionale a României, a fost fericit pentru golul marcat în meciul câştigat duminică, la Bucureşti, 4-0 cu Andorra, şi crede că tricolorii vor merge la turneul final al EURO 2024. 

Legitimat în Spania, la Deportivo Alaves, fiul lui Gică Hagi a profitat că va fi în această perioadă în România şi a programat petrecerea de logodnă cu partenera sa, Elena Tănase. 

În vară, Ianis Hagi şi-a cerut iubita de soţie la Paris, iar o imagine cu momentul a fost publicată de Elena Tănase, viitoarea soţie.

Cei doi formează un cuplu de câţiva ani, iar Elena Tănase este originară din Constanţa şi provine dintr-o familie înstărită, de aromâni.

Petrecerea de logodnă a fost programată pe 16 octombrie, la Constanţa, în cadrul unui eveniment discret la care participă familia celor doi, apropiaţii şi cunoscuţii. 

Aşa cum era de aşteptat, Ianis Hagi îl moşteneşte pe tatăl său atât pe terenul de joc, cât şi la muzică şi dans, activităţi pe care Gică Hagi le îndrăgeşte, după cum recunoştea pentru Orange Sport, imediat după ce a cucerit titlul cu Farul Constanţa, la finalul sezonului trecut. 

În imaginile obţinute de Orange Sport, Ianis Hagi dansează pe muzică machedonească, iar alături îi este logodnica Elena Tănase, în mijlocul evenimentului special pentru cei doi. 

De asemenea, sora lui Ianis Hagi, Kira, şi vărul Nicolas Popescu, fostul său coleg de la Viitorul Constanţa, le-au fost alături viitorilor miri. 

VIDEO | Ianis Hagi dansează pe muzică machedonească, la petrecerea de logodnă

Galerie foto cu Ianis Hagi şi Elena Tănase

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ianis hagielena tanaselogodna ianis hagiromania andorra ianis hagigica hagi 

viewscnt
Articole similare