Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele imagini din spital cu Romain Grosjean după teribilul accident suferit în Bahrain! Ce mesaj a avut pilotul din Formula 1

VIDEO | Primele imagini din spital cu Romain Grosjean după teribilul accident suferit în Bahrain! Ce mesaj a avut pilotul din Formula 1

Formula 1

Comentarii

Marele Premiu al statului Bahrain a fost câştigat de Hamilton urmat pe podium de Verstappen şi Albon

Grosjean a postat astăzi un mesaj pe Twitter pentru fanii care erau îngrijoraţi de starea acestuia după accidentul produs în Marele Premiu al statului Bahrain. Acesta a dorit să-şi liniştească fanii care se temeau de ce este mai grav.

"Salutare tuturor. Am vrut doar să spun că sunt bine, cât de cât bine, vă muţumesc tuturor pentru mesaje. Vreau să mulţumesc personalului care are aici grijă de mine. Sper să vă pot scrie curând şi să vă ţin la curent cu starea mea", a spus Grosjean într-o postare pe Twitter.

Romain Grosjean a scăpat aparent cu răni uşoare dintr-un accident grav produs la ieşirea din virajul cu numărul 3 de pe circuitul de la Sakhir, la scurt timp după startul Marelui Premiu al Bahrainului. Francezul a reuşit să iasă singur din monopostul distrus, care s-a rupt şi a luat foc. Pilotul a fost dus la spital pentru investigaţii.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: formula 1 

viewscnt
Articole similare