Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele impresii ale jucătorilor Craiovei după ce s-au antrenat sub comanda lui Victor Piţurcă: ”Ultimele zile au fost foarte grele”

VIDEO | Primele impresii ale jucătorilor Craiovei după ce s-au antrenat sub comanda lui Victor Piţurcă: ”Ultimele zile au fost foarte grele”

Superliga

Comentarii

Jucătorii Craiovei se declară încântaţi de modul în care lucrează Victor Piţurcă şi spun despre acesta că este un antrenor care impune respect.

Victor Piţurcă s-a apucat de treabă la Craiova, acolo unde a fost numit manager general. Fostul selecţioner a profitat de pauza provocată de meciurile naţionalei şi a încercat să-şi impună propriul stil. Jucătorii spun că sunt încântaţi, deşi antrenamentele au fost destul de grele.

”Mister are multă personalitate şi îmi place foarte mult cum a lucrat în ultimele zile. Au fost foarte grele, dar mergem mai departe. Primele trei zile, am avut trei antrenamente pe zi, a fost o perioadă foarte grea”, a declarat Ivan Martic.

”Ne descurcăm foarte bine şi la antrenamente şi suntem foarte bucuroşi că îl avem alături de noi. Întotdeauna ne simţim ca nişte elevi, pentru că noi suntem puşi să facem ce ne cere antrenorul. Trebuie să demonstrăm ceea ce ne cere”, a spus Valentin Mihailă.

”Vrem să învăţăm cât mai mult de la dânsul, pentru că este un antrenor foarte bun şi are o experienţă şi o valoare de necontestat. Se comportă foarte bine, are grijă de noi, ne învaţă ce trebuie şi noi sper să-l ascultăm şi să fim pe aceeaşi cale. Nu neapărat că este exigent, dânsul îl ştiţi şi dumneavoastră, îl cunoaşteţi, impune respect şi cere respect la rândul lui. A fost o perioadă încărcată, dar chiar dacă au fost trei antrenamente pe zi, n-au fost exagerat de grele, adică a fost o perioadă în care am acumulat puţin, acum ne simţim bine şi aşteptăm săptămâna aceasta să pregătim meciul cu FCSB şi să îl câştigăm”, a mărturisit Mihai Roman.

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare