Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele impresii după revenirea pe San Siro! Florin Răducioiu a fost să o vadă pe viu pe Milan:"O experienţă fantastică"

VIDEO | Primele impresii după revenirea pe San Siro! Florin Răducioiu a fost să o vadă pe viu pe Milan:"O experienţă fantastică"

Diverse

Comentarii

Florin Răducioiu a văzut din tribune meciul AC Milan - Atalanta. Fostul fotbalist al diavolilor a retrăit atmosfera de pe stadionul pe care altădată scria istorie în tricoul fostei campioane a Europei.

Florin Răducioiu alături de câţiva dintre coechipierii săi din perioada de glorie a lui AC Milan au fost să vadă pe San Siro meciul rossonerrilor cu Atalanta. Fostul internaţional a fost invitat de şefii milanezi la partida din Serie A. 

"Sunt foarte emoţionat de fiecare dată când vin la Milano, pe San Siro, să văd o partidă a lui Milan. Evident, pentru mine sunt amintiri fantastice din sezonul 93-94, când am făcut parte din această echipă. Sunt etern recunoscător Milanului pentru că mi-a oferit o experienţă fantastică" a spus Răducioiu pentru televiziunea clubului AC Milan. 

AC Milan e în căutarea trofeelor de altădată. Gattuso este omul desemnat să înceapă reconstrucţia echipei. 

"Am mare încredere în Gattuso. Nu îl cunosc personal, dar l-am văzut ca jucător, se încadrează foarte bine în personalitatea pe care trebuie să o aibă un antrenor al Milanului în ziua de azi, cu mult curaj, cu multă detarminare, dar şi cu jucători foarte puternici. Cum este Higuain, sau Suso, care mie îmi place foarte mult. Sunt foarte optimist în acest sezon. Această ţintă, de a juca în viitorul sezon din UEFA Champions League ar trebui să fie obiectivul principal pentru această echipă" a declarat Răducioiu. 

Afla mai multe despre: răducioiuac milanatalantagatusso 

viewscnt
Articole similare