Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele probleme ale lui Chipciu la CFR Cluj! Anunţul tranşant al lui Dan Petrescu şi marele regret al antrenorului

VIDEO | Primele probleme ale lui Chipciu la CFR Cluj! Anunţul tranşant al lui Dan Petrescu şi marele regret al antrenorului

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Chipciu la CFR Cluj este cu siguranţă transferul iernii în Liga 1, însă fostul jucător de la FCSB încă nu s-a adaptat la campioana României şi este posibil să nu joace în derby-ul cu FCSB.

După penultimul amical al campioanei din stagiul de pregătire din Spania, Dan Petrescu a vorbit, printre altele şi despre situaţia lui Alexandru Chipciu, transferat în această iarnă de la Anderlecht: "Chipciu, din păcate, tot aşa, a venit fără meciuri în picioare, nepregătit. S-ar putea nici mâine să nu poată să joace, are o problemă musculară. Din păcate, nu e pregătit şi nu are ritm de joc. E un jucător de valoare, dar nu are ritm de joc şi trebuie să-l aşteptăm. Pe mine nu mă interesează loviturile de imagine, pe mine mă interesează lovituri de teren. Să vedem ce face pe teren. Dacă va fi bun pe teren, înseamnă că a fost o lovitură"

Până în momentul în care Chipciu nu va fi apt din punct de vedere fizic, tehnicianul lui CFR nu se gândeşte la poziţia pe care să îl folosească pe internaţionalul român, chiar dacă acesta şi-a demonstrat polivalenţa atât în Liga 1, cât şi la Sparta Praga şi echipa naţională: "El poate să joace şi fundaş dreapta, şi extremă dreapta, cred că şi inter, dar în momentul de faţă nu e pregătit", a mai zis Petrescu. 

Plecarea lui Culio, marele regret al lui Dan Petrescu 

Juan Emmanuale Culio a părăsit-o pe CFR Cluj în această iarnă, iar Dan Petrescu îi simte din plin lipsa experimentatului mijlocaş argentinian: "Păi suferă fără Culio. Se vede. Se vede, pentru că spiritul lui Culio e unic. V-am şi spus, un jucător ca şi Culio, chiar dacă unii m-au criticat, nu-l găseşti, indiferent câţi bani ai. El e un jucător rar, unic şi acesta a fost şi unul dintre motivele pentru care CFR a avut succes în ultimii ani cu el pe teren".

Afla mai multe despre: chipciucfr clujchipciu la cfr 

viewscnt
Articole similare