Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primire de neuitat pentru Karius la revenirea pe Anfield, după gafele comise în finala Ligii Campionilor

VIDEO | Primire de neuitat pentru Karius la revenirea pe Anfield, după gafele comise în finala Ligii Campionilor

Liverpool

Comentarii

Portarul echipei Liverpool, Loris Karius, a fost ovaţionat, miercuri seară, la primul meci jucat pe Anfield, după gafele incredibile pe care le-a comis în finala Ligii Campionilor de la Kiev.

Portarul în vârstă de 25 de ani a avut parte de o vară de coşmar, după ce greşelile sale au costat-o pe Liverpool trofeul Ligii Campionilor. Karius a comis două gafe impardonabile în finala cu Real Madrid, pierdută de englezi cu scorul de 3-1. Ulterior, portarul a pus greşelile respective pe seama faptului că ar fi suferit o comoţie cerebrală din cauza unei lovituri primite de la Sergiu Ramos, în acelaşi meci.

Problemele au continuat pentru Karius şi în presezon. Portarul lui Liverpool a avut mai multe intervenţii greşite, iar criticile şi ironiile la adresa sa au continuat să curgă, astfel că a izbucnit pe reţelele de socializare. "Pentru cei care se bucură pentru eşecul şi suferinţa celorlalţi, chiar îmi pare rău pentru ei. Indiferent ce se întâmplă în viaţa voastră, de suportaţi atâta furie şi ură, eu îmi doresc ca totul să treacă, iar toate lucrurile bune să vină către voi".

În urma evoluţiilor lui Karius, Liverpool a reacţionat şi l-a transferat în iulie pe Alisson Becker, de la AS Roma, iar brazilianul a fost pentru scurt timp cel mai scump portar al tuturor timpurilor. Totuşi, în ciuda erorilor sale, goalkeeper-ul german a fost primit ca un mare campion la prima apariţie din acest sezon pe Anfield. Miercuri seară, Liverpool a disputat un amical cu Torino, pe care l-a câştigat cu 3-1, meci în care Alisson a fost titular şi i-a lăsat locul lui Karius, pentru ultimele 20 de minute. În momentul intrării pe teren, Karius a fost aplaudat de întreg stadionul.

 

 

Afla mai multe despre: kariusliverpoolgafe 

viewscnt
Articole similare