Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primire spectaculoasă din partea tifosilor: primele imagini cu Higuain în echipamentul lui AC Milan

VIDEO | Primire spectaculoasă din partea tifosilor: primele imagini cu Higuain în echipamentul lui AC Milan

AC Milan

Comentarii

Gonzalo Higuain a spus "da" ofertei de la AC Milan şi efectuează joi, vizita medicală la clinica La Madonnina. Atacantul argentinian a fost întâmpinat miercuri noaptea de fanii rossonerilor la sosirea la Milano.

Schimbul verii din fotbalul italian s-a produs aseară (n.r 1 august) când Higuain a acceptat să se transfere la AC Milan alături de Caldara, iar Juventus l-a primit înapoi pe Leonardo Bonucci.

Argentinianul în vârstă de 30 de ani a fost împrumutat pentru 20 de milioane de euro la Milan, cu opţiunea definitivă de cumpărare din partea rossonerilor pentru vara viitoare. AC Milan este obligată să plătească la anul încă 38 de milioane de euro pentru atacantul care a reuşit 55 de goluri în 105 meciuri pentru Juve.

Azi noapte târziu, Higuain a ajuns la Milano unde a fost întâmpinat de fanii rossonerilor. Aceştia i-au pregătit deja un cântec personalizat: "Siam venuti fin qui, siam venuti fin qui, per vedere segnare Higuain” au cântat fanii milanezi, ceea ce într-o traducere aproximativă înseamnă "am venit aici, să-l vedem pe Higuain marcând".

 

 

Joi după amiază, noul atacant al lui AC Milan a efectuat vizita medicală la clinica La Madonnina din Milano. Aici a fost zărit argentinianul pentru prima dată în echipamentul lui AC Milan. 

 

 

  • 75 de selecţii are Pipita Higuain în naţionala Argentinei şi 31 de goluri

  • 121 de goluri a marcat pentru Real Madrid

  • 91 de reuşite are în tricoul lui Napoli

  • 55 de goluri a marcat pentru Juventus

Afla mai multe despre: higuainvideoac milan 

viewscnt
Articole similare