Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primul gol după aproape un an şi jumătate! Nedelcearu, reuşită decisivă pentru Ufa. Dialog fabulos la final, cu Bicfalvi şi Gavrilă

VIDEO | Primul gol după aproape un an şi jumătate! Nedelcearu, reuşită decisivă pentru Ufa. Dialog fabulos la final, cu Bicfalvi şi Gavrilăgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Fundaşul a marcat în prelungirile meciului pe care echipa sa l-a jucat în deplasare cu Samara. Golul le-a adus un punct celor de la Ufa, care se află pe loc de baraj în acest moment.

A fost primul gol marcat de fundaş după ce a ajuns în campionatul rus. Precedenta reuşită a fost în tricoul lui Dinamo, într-o partidă cu Sepsi, în decembrie 2017. Nedelcearu are 39 meci jucat la Ufa, echipă la care a ajuns în iarna anului trecut. Fotbalistul a înscris golul de 1-1 în partida cu Samara din etapa a 27-a a primei ligi din Rusia. Ufa este acum pe poziţia a 14-a, la şase puncte de primul loc retrogradabil şi la patru lungimi în spatele celor de la Dinamo Moscova, echipa aflată deasupra zonei roşii a clasamentului. 

După golul înscris au început să curgă felicitările pentru Ionuţ. Bogdan Gavrilă şi Eric Bicfalvi s-au grăbit să îi trimită mesaje pe o reţea de socializare. 

Între fundaş şi Gavrilă, aflat acum în Malta, a avut loc un schimb haios de replici. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ufarusianedelcearudinamo 

viewscnt
Articole similare