Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Primul gol în România pentru Soiledis: ”Iubita mea a avut momente grele. Golul e pentru ea şi tatăl meu!”

VIDEO Primul gol în România pentru Soiledis: ”Iubita mea a avut momente grele. Golul e pentru ea şi tatăl meu!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Soiledis ’21 şi Coman ’45.

Grecul Soiledis a marcat primul său gol în România: ”Este primul meu gol în România. Pentru mine a fost cel mai important meci până acum. Ştiam dinainte că va fi un meci dificil, am jucat împotriva unei echipe foarte bune.  A fost un meci foarte important pentru echipa mea şi sunt foarte fericit că am marcat astăzi şi am obţinut aceste 3 puncte foarte importante pentru noi” a spus Soiledis, după meci.

Fotbalistul adus de la FC Botoşani este unul dintre cei mai polivalenţi fotbalişti ai FCSB-ului, iar Bogdan Vintilă îl foloseşte mai nou ca fundaş central: ”Joc acolo unde vrea antrenorul să joc, nu este nicio problemă pentru mine, dau totul pentru echipa mea. Mă simt bine indiferent pe ce post joc, asta este cel mai important pentru mine, să joc.  Când joci ai ritm şi poţi să joci oriunde vrei. A fost pentru iubita mea şi pentru tatăl meu, pentru că ea a avut nişte momente grele şi vreau să le dedic golul amândurora”

”Este greu să vorbim despre acest lucru acum (n.r titlu). Toate echipele joacă foarte bine, dar cred că trebuie să dăm totul pe teren, pentru că merităm să fim pe primul loc.  Suntem o echipă foarte bună şi am arătat acest lucru în fiecare meci, jucăm din ce în ce mai bine”

 

Afla mai multe despre: soiledis 

viewscnt
Articole similare