Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gol FENOMENAL marcat de Puşcaş pentru Reading, după o cursă de peste 70 de metri. UPDATE | Românul a reuşit ”DUBLA”

VIDEO | Gol FENOMENAL marcat de Puşcaş pentru Reading, după o cursă de peste 70 de metri. UPDATE | Românul a reuşit ”DUBLA”

Stranieri

Comentarii

Atacantul român a marcat primul său gol pentru divizionara secundă, acasă, contra celor de la Cardiff. Până în pauză, Puşcaş a mai marcat o dată, spre bucuria fanilor lui Reading. Echipa lui George Puşcaş s-a impus până la urmă cu 3-0, ultimul gol fiind înscris de Swift, în minutul 83.

UPDATE | George Puşcaş este de neoprit. Atacantul de 23 de ani a reuşit dubla pentru Reading, în minutul 40. De data aceasta, a reluat în poartă o centrare în faţa porţii. În acest moment, Puşcaş are trei goluri în trei meciuri pentru Reading.

Golul 2 marcat de Puşcaş:

Primul gol marcat de Puşcaş, după o cursă de peste 70 de metri:


George Puşcaş a reuşit primul său gol pentru Reading, în campionat. Atacantul de 23 de ani a reuşit un gol fenomenal, după ce a luat mingea din propria jumătate, a alergat până în careul advers şi a marcat cu un şut din unghi.

Este cel de-al doilea gol înscris de Puşcaş pentru Reading, după cel marcat în Cupa Ligii, cu Wycombe.

George Pucaş a fost transferat de Reading în această vară, după ce i-a plătit lui Inter 8 milioane de euro, record în istoria clubului englez. Până acum, internaţionalul român a avut trei apariţii şi două goluri.

 

Afla mai multe despre: puşcaşreadingchampionship 

viewscnt
Articole similare