Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Ioniţă îşi avertizează colegii după calificarea în semifinale: "Mai avem o etapă. Trebuie să luăm şi acolo trei puncte"

VIDEO | Alexandru Ioniţă îşi avertizează colegii după calificarea în semifinale: "Mai avem o etapă. Trebuie să luăm şi acolo trei puncte"

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Ioniţă a uitat de problemele pe care le-a avut la începutul acestui sezon, când nu prindea echipa CFR-ului, iar acum se bucură de încredere din partea lui Minteuan. Mijlocaşul a evoluat 88 de minute în victoria obţinută de clujeni, 1-0, în sfertul de finală din Cupa României cu Sepsi.

"Am întâlnit o echipă foarte bună, o echipă de play-off pe un teren puţin cam greu, era moale în anumite zone şi e cam greu pentru picioare, iar la schimbări de direcţie alunecai imediat. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm. Nu cred că au fost mai presus decât noi cu nimic şi trebuie să ne gândim acum la jocul din campionat pe care îl jucăm tot cu ei, dar la noi acasă.

Mă bucur acum că mi se acordă încredere, mă bucur că am reuşit să îmi ajut echipa să câştigăm şi asta e important, nu contează cine joacă. Mai este o etapă, trebuie să obţinem şi acolo trei puncte, iar din play-off va fi un alt campionat pentru că se înjumătăţesc punctele şi va fi foarte dificil. Orice echipă o să tragă să prindă un loc cât mai sus în campionat. Noi ne dorim să avem cât mai multă stabilitate, dar nu este decizia noastră cine vine sau cine nu pe bancă. Este decizia conducerii, pe noi trebuie să ne intereseze cât mai puţin şi să jucăm fotbal" , a declarat Alexandru Ioniţă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujionita 

viewscnt
Articole similare