Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primul meci al lui LA Lakers de după dispariţia lui Kobe Bryant se vede pe Telekom Sport 1, sâmbătă, de la 05:30. Preţuri uriaşe ale biletelor: cel mai scump costă 25.000 de dolari

VIDEO | Primul meci al lui LA Lakers de după dispariţia lui Kobe Bryant se vede pe Telekom Sport 1, sâmbătă, de la 05:30. Preţuri uriaşe ale biletelor: cel mai scump costă 25.000 de dolari

Baschet

Comentarii

Primul meci al lui Los Angeles Lakers de după dispariţia lui Kobe Bryant va putea fi urmări în direct pe Telekom Sport 1, sâmbătă, începând cu ora 05:30. Lakers o va întâlni la Staples Center, Los Angeles, pe echipa Portland Trail Blazers.

Portland Trail Blazers - Los Angeles Lakers, sâmbătă, ora 05:30, în direct pe Telekom Sport 1

Kobe Bryant va fi comemorat de zeci de mii de persoane, iar meciul cu Blazers va avea o încărcătură emoţională uriaşă, după ce Kobe a scris istorie în NBA. 

Marţi, meciul lui LA Lakers cu Clippers a fost amânat, din cauza tragediei. 

Preţuri uriaşe ale biletelor pentru Portland Trail Blazers - Los Angeles Lakers

Organizatorii s-au aşteptat la o cerere uriaşă de bilete la primul meci de după dispariţia baschetbalistului american şi au crescut preţurile. 

Dacă până la momentul accidentului de elicopter un bilet la meciurile lui Lakers costa între 56 de dolari şi 6.090 de dolari, acum biletele pentru meciul cu Blazers costă între 315 dolari şi 25.396 de dolari. 

Organizatorii au anunţat că toate încasările se vor duce la fundaţia familiei Bryant, care îi va direcţiona către persoanele mai puţin norocoase. 

Kobe Bryant şi alte opt persoane, printre care şi fiica fostului baschetbalist, Gianna, de 13 ani, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Potrivit Federal Aviation Administration, aparatul fusese fabricat în 1991 şi era înregistrat pe numele societăţii Island Express Holding Corp.

Kobe Bryant, unul dintre cei mari mari baschetbalişti din toate timpurile

Kobe Bryan este considerat unul dintre cei mai mari baschetbalişti din istoria NBA. A evoluat în 18 All Star game-uri în cariera sa de 20 de ani în tricol lui LA LAkers. A fost prima opţiune în draft-ul din 1996 şi a cucerit 5 titlu de campion în NBA.

În plus a fost de două ori MVP în două finale diferite. LA Lakers a retras deja tricourile cu numerele 8 şi 24, purtate de Bryant în perioada în care a evoluat pentru club. Este singurul jucător din istoria clubului care a beneficiat de această onoare.

 

Afla mai multe despre: la lakerslos angeles lakersportland trail blazers los angeles lakerskobe bryantkobe bryant a murit 

viewscnt
Articole similare