Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primul pas fals! Chelsea pierde şansa de a reveni pe primul loc după derbyul londonez cu West Ham

VIDEO | Primul pas fals! Chelsea pierde şansa de a reveni pe primul loc după derbyul londonez cu West Ham

Premier League

Comentarii

Chelsea a reuşit doar o remiză în faţa lui West Ham şi a pierdut primele puncte în acest campionat. Echipa lui Sarri nu a marcat în faţa ciocănarilor şi este acum la două lungimi de Liverpool, liderul din Premier League.

Chelsea a făcut primul pas greşit în actuala ediţie a Premier League. După cinci succese la rând Hazard & Co au luat doar un punct din duelul cu West Ham. A fost 0-0 după un meci în care Morata şi Willian au ratat cele mai mari ocazii pentru fosta campioană a Angliei.

 

 

 

 

Trupa lui Pellegrini putea să câştige la rândul ei întâlnirea dar Yarmolenko a ratat incredibil cu o lovitură de cap. 

 

Chelsea este acum pe locul 3 în campionat la egalitate de puncte cu Manchester City dar în spatele lui Liverpool. Adversarii de astăzi ai albaştrilor sunt exact deasupra liniei retrogradării şiau reuşit să lege al doilea meci fără înfrângere în actuala stagiune. Rezultate care au venit după un start cu 4 eşecuri în 4 meciuri. 


FINAL | West Ham - Chelsea 0-0

ECHIPELE DE START:

WEST HAM: Fabianski - Zabaleta, Diop, Balbuena, Masuaku - Rice - Yarmolenko, Obiang, Noble, Anderson - Antonio

CHELSEA: Arrizabalaga - Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso - Kante, Jorginho, Kovacic - Willian, Giroud, Hazard

Chelsea vizează o nouă victorie în această rundă, pe terenul lui West Ham şi dacă o va obţine va fi pentru a treia oară când reuşeşte o asemenea performanţă. Doar trei echipe au mai câştigat toate partidele în primele şase etape, iar echipa de pe Stamford Bridge a reuşit acest lucru deja de două ori. Iar de fiecare dată, Chelsea a luat titlul.

Echipa lui Sarri e favorită şi datorită lui Hazard. Belgianul e la cel mai bun început de sezon din ultimii şapte ani, de când evoluează la Chelsea. Hazard a marcat deja de cinci ori. Niciodată în carieră nu reuşise să înscrie mai mult de două goluri în primele şase etape.

Afla mai multe despre: west hamchelseapremier leaguelive 

viewscnt
Articole similare