Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primul test adevărat din 2019: "Ştim ce ne aşteaptă" Campionii României, pregătiţi pentru infernul de la Craiova

VIDEO | Primul test adevărat din 2019: "Ştim ce ne aşteaptă" Campionii României, pregătiţi pentru infernul de la Craiova

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a ratat startul în noul an după ce a remizat acasă în faţa celor de la Hermannstadt. Iar pe ardeleni îi aşteaptă acum un duel infinit mai dificil.

U Craiova - CFR Cluj este derbyul etapei a 23-a a Ligii I. Va fi a treia confruntare dintre cele două pe noul stadion din Bănie. Craiovenii au câştigat o dată, iar cealaltă partidă s-a terminat remiză. 
 
"Va fi un meci extrem de greu, ştim ce ne aşteaptă, Craiova are jucători cu calitate, un public minunat şi va fi un meci dificil. Dar sper să câştigăm şi să ne întoarcem cu cele 3 puncte" a prefaţat partida în exclusivitate pentru Telekom Sport, Adrian Păun. 
 
  • U Craiova - CFR Cluj, duminică, 21:00, Telekom Sport 1
 
Dacă Teja a început cu stângul mandatul la FCSB, nici Conceicao nu se simte prea bine la CFR Cluj. Zvonurile dădeau o posibilă schimbare a portughezului după semieşecul în faţa sibienilor. 
 
"Cred că este imun la zvonuri, pentru că au apărut zvonuri şi anul trecut, tot aşa îmi aduc aminte că am pierdut acasă cu Viitorul şi la fel se vorbea că va fi înlocuit, că nu ştiu cine va veni. Se pare că dânsul a rămas şi cred că va rămâne în continuare, nu trebuie să pună la suflet aceste zvonuri. Chiar suntem liniştiţi din toate punctele de vedere. Noi trebuie să ne facem treaba pe teren pentru că suntem foarte bine" consideră mijlocaşul campioanei. 
 

 

Afla mai multe despre: cfr clujadrian păunu craiova 

viewscnt
Articole similare