Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primul "trofeu" din cariera de antrenor a lui Mirel Rădoi: a fost desemnat tehnicianul anului în România. Discursul selecţionerului naţionalei U21

VIDEO | Primul "trofeu" din cariera de antrenor a lui Mirel Rădoi: a fost desemnat tehnicianul anului în România. Discursul selecţionerului naţionalei U21

Fotbal intern

Comentarii

A început deja sezonul superlativelor în sportul românesc, iar selecţionerul echipei naţionale a României, Mirel Rădoi, se numără printre primii laureaţi.

Calificarea la Campionatul European de tineret de anul viitor, performanţă reuşită în premieră după 21 de ani, i-a adus lui Mirel Rădoi titlul de antrenorul anului în România. Tehnicianul a fost premiat în cadrul Galei Performanţei şi Excelentei 2018.

După experienţa nefericită avută pe banca FCSB-ului, în 2015, Mirel Rădoi a revenit în forţă şi este neînvins cu echipa naţională de tineret. 

Patru victorii din tot atâtea meciuri au obţinut tricolorii mici de când au fost preluaţi de Rădoi, succese nu i-au adus tânărului antrenor doar biletul pentru Italia şi San Marino, acolo unde va avea loc turneul final, ci şi titlul de antrenorul anului în România.

"Cred că acest premiu nu ar fi fost acordat lui Mirel Rădoi în această seară dacă nu ar fi fost efortul băieţilor, dacă nu ar fi fost munca depusă de fostul staff şi de fostul antrenor. Mai mult decât atât, cred că fără suportul milioanelor de spectatori şi al zecilor de mii de suporteri care au fost alături de noi pe stadion, nu ar fi fost posibil. Vă mulţumesc frumos", a spus Mirel Rădoi.

Devenită deja o tradiţie, Gala Performanţei & Excelenţei, aflată la a opta ediţie anul acesta, este un eveniment dedicat promovării şi recunoaşterii personalităţilor care s-au remarcat şi au reuşit să-şi facă un renume semnificativ în diferite domenii de activitate, prin proiectele şi activităţiile lor

 

Afla mai multe despre: radoipremiuantrenor 

viewscnt
Articole similare