Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Priorităţi schimbate la FCSB: "Asta e mai important acum" Ce spune Mihai Bălaşa despre noul său antrenor

VIDEO | Priorităţi schimbate la FCSB: "Asta e mai important acum" Ce spune Mihai Bălaşa despre noul său antrenor

FCSB

Comentarii

Roş-albaştrii au făcut vizita medicală cu exact o lună înainte să înceapă meciurile oficiale ale noului sezon. Pe 11 iulie vor juca în prima manşă a turului doi preliminar al Europa League.

Pentru Mihai Bălaşa parcursul european are mai multă greutate în noua stagiune chiar dacă FCSB nu a mai luat titlul în ultimii 4 ani. Vicecampioana României îşi va afla adversara din turul secund al Europa League săptămâna vitioare. 

"Primul obiectiv este să ne calificăm în Europa, apoi campionatul şi Cupa României. Uşor nu ne va fi să ajungem în grupele Europa League, să vedem cât de norocoşi suntem la tragerile la sorţi. Nu depinde numai de noi. Până la finalul lui august o să jucăm o dată la trei zile. E destul de greu" a spus fundaşul. 

Bogdan Andone va fi al patrulea antrenor cu care Bălaşa va colabora la FCSB. 
 
"Am lucrat din ianuarie până acum cu el, este un antrenor foarte bun, tânăr, de caracter şi sper să facem treabă bună împreună. Un pic m-a surprins această alegere, dar era oarecum normal. A mai lucrat cu noi, ne cunoştea foarte bine şi nu a fost o surpriză foarte mare" a încheiat Bălaşa. 

 

Afla mai multe despre: fcsbbălaşaeuropa league 

viewscnt
Articole similare