Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Probleme cu echipamentele la Farul - U Craiova. Cum s-au îmbrăcat jucătorii celor două echipe. Arbitrul n-a fost de acord

VIDEO | Probleme cu echipamentele la Farul - U Craiova. Cum s-au îmbrăcat jucătorii celor două echipe. Arbitrul n-a fost de acord

Superliga

Comentarii

Startul meciului Farul - Universitatea Craiova a fost întârziat aproape 10 minute deoarece tricourile celor două echipe erau asemănătoare.

Farul şi Universitatea Craiova folosesc aceleaşi culori, alb şi albastru şi acest lucru le-a creeat ceva probleme la partida de duminică.

Chiar înainte de fluierul de start, arbitrul Andrei Chivulete a trimis ambele echipe la vestiare, deoarece tricourile erau asemănătoare.

Probleme cu echipamentele la Farul - Universitatea Craiova

Deşi problema ar fi trebuit tranşată la şedinţa tehnică, arbitrul Andrei Chivulete a constatat abia înainte de fluierul de start că tricourile celor două echipe sunt asemănătoare.

Iniţial, jucătorii Farului au îmbrăcat echipamentul tradiţional de acasă, cu tricouri şi şorturi albastre complet.

În acelaşi timp, elevii lui Laurenţiu Reghecampf au ieşit de la vestiare în şorturi albastre şi tricouri de culoare albă, cu dungi albastre - echipament pe care Craiova îl foloseşte în meciurile de pe teren propriu.

Andrei Chivulete n-a fost însă de acord cu alegerile făcute de cele două echipe şi i-a trimis pe jucători la vestiare.

Până la urmă, Farul a fost de acord să joace în echipament alb complet, în timp ce jucătorii Universităţii Craiova au păstrat şorturiel albastre, dar au îmbrăcat tricouri negre, cu dungi albastre.

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare