Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Probleme de lot pentru Neagoe, înainte de primul meci oficial la Dinamo: "Am trei jucători pe care nu ne putem baza"

VIDEO | Probleme de lot pentru Neagoe, înainte de primul meci oficial la Dinamo: "Am trei jucători pe care nu ne putem baza"

Dinamo București

Comentarii

Eugen Neagoe (51 de ani) îşi începe cu peripeţii aventura, în mod oficial, la Dinamo. "Câinii" au probleme de lot înainte de partida care va închide prima etapă din noul sezon al Ligii 1.

"Nu vreau şi nu caut să găsim nicio scuză, trebuie să fim mâine seară, la ora jocului, pregătiţi din toate punctele de vedere. Am mare încredere în jucătorii pe care îi avem în acest moment la echipă", a zis Neagoe despre meciul de luni seară, cu Viitorul, care va fi transmis în direct la Telekom Sport 1, de la ora 21:00. 

Tehnicianul care în sezonul trecut a condus-o pe Sepsi în play-off a dezvăluit cine sunt cei trei jucători pe care nu se poate baza la partida de la Ovidiu, din prima etapă: "Am 3 jucători pe care nu ne vom putea baza la jocul de mâine, contra celor de la Viitorul, Corbu, care a revenit la echipă, Dan Nistor şi Brito, jucători care nu vor face deplasarea".

Noul sezon este privit cu optimism de Ionel Dănciulescu, team manager-ul "câinilor": "Eu unul, personal, sunt încrezător în ceea ce urmează să facem în acest campionat, nu vreau să spun foarte multe lucruri decât că îmi doresc ca suporterul dinamovist să fie alături de noi. Venim după ani grei de suferinţă, spiritul lui Dinamo a trăit în special datorită acestor suporteri minunaţi şi trebuie să ne unim pentru că în momentele grele numai aşa vom putea să răzbatem şi să revenim din nou în elita fotbalului românesc".

Urmărim împreună conferinţa de presă susţinută de Dinamo. EXCLUSIV | Cum a pornit scandalul în care Dan Alexa a fost pălmuit de Anamaria Prodan. Reacţia impresarei: ”Am simţit că-mi ia Halep faţa” --->> https://bit.ly/2Lk1Xri Reacţia incredibilă a lui Laurenţiu Reghecampf după incidentul dintre Dan Alexa şi Anamaria Prodan: "Cu Alexa??" --->> https://bit.ly/2Jyh9ii FOTO | Mesaj fabulos publicat de Simona Halep: ”Încă mă ciupesc. Am impresia că e un vis” --->> https://bit.ly/2JxoCyc

Posted by Telekom Sport on Sunday, July 14, 2019

 

Afla mai multe despre: eugen neagoedinamoviitorul 

viewscnt
Articole similare