Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Probleme mari la Dinamo! Negoiţă nu îi mai plăteşte pe jucători şi vrea să îi vândă, dar ei încă speră: "Nu cred că se va ajunge la faliment"

VIDEO | Probleme mari la Dinamo! Negoiţă nu îi mai plăteşte pe jucători şi vrea să îi vândă, dar ei încă speră: "Nu cred că se va ajunge la faliment"

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Negoiţă (45 de ani) încă nu a reuşit să vândă Dinamo şi până atunci performanţa sportivă a trecut pe locul doi. Finanţatorul "câinilor" a instaurat o politică de austeritate şi este pregătit să renunţe la jucători.

Deian Sorescu (22 de ani), unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo în acest sezon, a dezvăluit că există probleme financiare la club: "Avem un salariu de luat şi prime unii, unii un salariu jumătate", a declarat tânărul fotbalist. Tot el susţine că oficialii le-au promis că banii vor intra în zilele următoare. 

Fostul internaţional de tineret nu se gândeşte însă la bani şi are încredere în colegii săi că o pot readuce pe Dinamo acolo unde îi este locul, chiar şi cu aceste probleme financiare: "Nu pot să spun că ne trage în spate, plus că eu sunt unul dintre jucătorii tineri şi nu mă gândesc momentan la lucrul acesta şi vreau să-mi fac treaba cât mai bine pe teren şi cred că toată echipa vrea să le demonstrăm pe teren că ne merităm banii pe care-i luăm şi tot ce facem aici. Dinamo este un club uriaş şi nu cred că se va ajunge la faliment".

Totodată, Sorescu nu se gândeşte să plece de la Dinamo, chiar dacă Negoiţă este dispus să renunţe la jucători: "Nu vreau să vorbesc, momentan sunt la Dinamo. Încă am contract aici şi îmi voi face treaba aici". Fundaşul dreapta a fost transferat în urmă cu un an de la ASU Poli Timişoara şi în acest moment este cotat la 700.000 de euro

Afla mai multe despre: deian sorescudinamo 

viewscnt
Articole similare