Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Probleme mari pentru Real Madrid. Reguilon a marcat un super gol şi în câteva zile îi expiră împrumutul la Sevilla. Ce vor face Los Blancos?

VIDEO Probleme mari pentru Real Madrid. Reguilon a marcat un super gol şi în câteva zile îi expiră împrumutul la Sevilla. Ce vor face Los Blancos?
Comentarii

Sergio Reguilon a deschis scorul în partida Sevilla - AS Roma, meci transmis în direct de Telekom Sport 2.

Fundaşul stânga al Sevillei nu a putut fi oprit de niciun jucător italian şi a finalizat cu sânge rece în minutul 22, deschizând scorul pentru andaluzi.

Sergio Reguilon îşi continuă astfel sezonul excepţional sub comanda lui Julen Lopetegui.

Jucător cedat de Real Madrid pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, Reguilon care este un produs 100% al Realului are probleme mari în a reveni pe Bernabeu. Acolo, ar trebui să se lupte cu Marcelo şi Ferland Mendy, jucători care ar reprezenta o concurenţă uriaşă pentru tânărul apărător al spaniolilor.

Reguilon a recunoscut că i-ar plăcea să revină la Real Madrid, dar aproape sigur nu o va face. El va rămâne fie la Sevilla, care vrea să-l cumpere definitiv, fie se va transfera în Anglia, acolo unde este de asemenea curtat de echipe importante.

În vârstă de 23 de ani, Reguilon este cotat la 25 de milioane de euro şi mai are contract cu FC Sevilla pentru câteva zile. Real Madrid cere 45 de milioane de euro pentru un transfer definitiv al său. 

Afla mai multe despre: sergio reguilon 

viewscnt
Articole similare