Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Probleme pentru Contra? Ţucudean a dezvăluit de ce a fost schimbat în meciul cu Sepsi: "La pauză le-am spus că mă doare piciorul"

VIDEO | Probleme pentru Contra? Ţucudean a dezvăluit de ce a fost schimbat în meciul cu Sepsi: "La pauză le-am spus că mă doare piciorul"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a început play-off-ul cum nu se putea mai bine, prin golul lui George Ţucudean din secunda 19, în meciul cu Sepsi. După golul fulger înscris, atacantul a avut probleme medicale şi a fost schimbat.

"A fost inspirat Cipri acolo, a intrat, din nou. Sper să tot intre. Acum mă bucur că am marcat, că a câştigat echipa. Păcat că am luat gol, nu trebuia să luăm, am fost prea relaxaţi. Per total a fost bine că am câştigat", a spus Ţucudean despre golul cu Sepsi, care a contribuit la victoria de sâmbătă seară. 

La microfonul Telekom Sport, cel mai bun marcator din Liga 1 a spus şi de ce a fost schimbat, iar atacantul a dezvăluit că a avut probleme medicale: "La pauză le-am spus că mă doare piciorul, am venit la bancă, le-am spus că mai mergea puţin, ei au vrut să ies". Astfel, dacă accidentarea lui Ţucudean se dovedeşte ceva mai grav, Cosmin Contra poate avea probleme, pentru că tot sâmbătă s-a accidentat şi Florin Andone, înainte de meciul Crystal Palace - Brighton, din Premier League. Mai multe detalii, AICI

Din informaţiile Telekom Sport, George Ţucudean este unul dintre cei trei jucători de la CFR Cluj, alături de Manea şi Deac, care vor fi convocaţi la echipa naţională pentru primele meciuri din preliminariile Euro 2020. 

Afla mai multe despre: cfr clujtucudeanechipa nationala 

viewscnt
Articole similare