Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Probleme pentru CSM. A câştigat clar în campionat, dar jucătoarele se plâng. "Resimţim foarte tare oboseala!"

VIDEO | Probleme pentru CSM. A câştigat clar în campionat, dar jucătoarele se plâng. "Resimţim foarte tare oboseala!"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a câştigat, 30-21, meciul cu Minaur Baia Mare şi a egalat-o la puncte pe prima clasată în Liga Naţională, SCM Râmnicu Vâlcea. Sâmbăta următoare campioana joacă în deplasare, cu Gyor.

CSM Bucureşti a câştigat şi meciul cu Minaur Baia Mare la trei zile după ce o învinsese, tot în Liga Naţională, pe SCM Craiova. Campioana României câteva minute mai slabe ăn debutul partidei, dar apoi a preluat conducerea şi s-a distanţat constant. A avut la final nouă goluri avans, 30-21. 

"Acum două zile am avut meci la Craiova şi probabil şi din cauza asta s-a simţit foarte tare oboseala. Mă bucur foarte mult că ne-am apărat foarte bine şi ne-am dus la o diferenţă cât mai mare", a declarat Aneta Udriştioiu la Telekom Sport. 

"Ar trebui să fim fericiţi, pentru că Baia Mare este o echipă cu un joc colectiv foarte bun, cu spirit şi foarte bine antrenată. Felicitări ambelor echipe pentru un joc corect, dar mai ales echipei mele, pentru această victorie, care este foarte importantă, pentru că este a treia la rând"

"În repriza a doua am încercat două formule de apărare, pentru a ne pregăti pentru meciurile care urmează. Sper să fie mai bine decât la ultimul meci jucat aici. 12.13 Trebuie să fim pozitivi şi să ne pregătim în continuare pentru meciurile care urmează", a declarat  şi Dragan Djukic la finalul meciului cu Minaur.

Până să debuteze în grupele principale ale Ligii Campionilor, CSM mare are un meci greu, acasă, cu HC Zalău. 

"Zalău va veni aici să pună presiune şi sunt fericit că avem acest meci înaintea celui cu Gyor. Gyor a jucat în acest sezonu puţin diferit, a jucat un alt stil de apărare, a jucat cu multe contraatacuri, iar în acest moment nu este niciun secret că este cea mai bună echipă din Europa", a mai spus antrenorul Djukic. 

Afla mai multe despre: csmliga nationalagyorliga campionilor 

viewscnt
Articole similare