Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Probleme pentru FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj! A pierdut unul dintre titulari, iar altul este incert

VIDEO | Probleme pentru FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj! A pierdut unul dintre titulari, iar altul este incert

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul ofensiv al celor de la FCSB, Florin Tănase, este urmărit de ghinioane. A simţit dureri la coapsa piciorului stâng şi s-a prăbuşit pe teren, în minutul 30 al partidei cu UTA Arad, duminică, în duelul din etapa a 12-a.

Antrenorul celor de la FCSB, Anton Petrea a decis că nu mai are rost să rişte şi l-a scos din teren pe Florin Tănase, în locul său intrând Alexandru Buziuc. Tănase se accidentase şi în ultima etapă de campionat, înaintea pauzei internaţionale, pe 23 noiembrie, cu Gaz Metan Mediaş, atunci când a acuzat probleme musculare. 

Fotbalistul s-a antrenat bine, durerile au dispărut, iar oficialii celro de la FCSB au considerat că este pregătit să se întoarcă pe gazon. Foarte probabil, Tănase va fi supus unor teste amănunţite pentru a afla dacă nu cumva problemele sale s-au agravat prin această titularizare cu UTA Arad.

Florin Tănase a fost titular în 11 din cele 12 etape din Liga 1. Runda următoare, FCSB va întâlni pe CFR Cluj, în deplasare, duminică, 13 decembrie. Sunt şanse mari ca Tănase să nu fie recuperat până la ora partidei.

De asemenea, Ionuţ Panţîru a primit al patrulea cartonaş galben al sezonului, în meciul cu UTA, şi va fi suspendat pentru meciul cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare