Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Probleme pentru FCSB la plecarea spre România. UPDATE | Delegaţia roş-albaştrilor a sosit, în cele din urmă, în ţară. Imagini de la aeroport

VIDEO | Probleme pentru FCSB la plecarea spre România. UPDATE | Delegaţia roş-albaştrilor a sosit, în cele din urmă, în ţară. Imagini de la aeroport

FCSB

Comentarii

Delegaţia celor de la FCSB revine astăzi în ţară, după stagiul de pregătire efectuat în Turcia. Roş-albaştrii vor disputa primul meci oficial din 2021, vineri, de la ora 20:00, la Telekom Sport 1.

UPDATE 16:45 - Delegaţia FCSB a sosit în România, după problemele pe care le-au avut cu întârzierea aeronavei care i-a adus din Turcia, unde şi-au desfăşurat cantonamentul de iarnă.


Jucătorii şi membrii staff-ului celor de la FCSB au plecat din Turcia cu o mică întârizere. Deşi charter-ul plătit de Gigi Becali era aşteptat să aterizeze în jurul orei 12:15, în România, delegaţia roş-albaştrilor a fost nevoită să aştepte mai bine de două ore în aeroportul din Turcia, iar aeronava a decolat abia la ora 13:00.

FCSB soseşte astăzi în ţară, iar vineri va disputa deja primul meci oficial al anului 2021. Lideri în Liga I la finalul turului sezonului regulat, roş-albaştrii au meci, pe propriul teren, cu Astra Giurgiu, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

FCSB nu va fi nevoită să stea în carantină la revenirea în România

Delegaţia celor de la FCSB a plecat în Antalya pentru cantonament, în vederea pregătirii celei de-a două părţi a sezonului din Liga I. Mai multe cluburi au contestat decizia luată de roş-albaştri şi au reclamat faptul că echipa roş-albastră nu respectă regulile impuse de pandemia de COVID-19. Se pare, însă, că FCSB nu va trebui să stea în carantină la revenirea în România pentru restartul campionatului intern, scrie as.ro.

Sursa citată notează că FCSB deţine toate documentele necesare pentru a demonstra că au fost respectate toate normele impuse de pandemia de COVID-19. Toţi cei din staff-ul echipei lui Becali au efectuat teste de coronavirus, iar rezultatele au fost toate negative, mai notează as.ro, care susţine că delegaţia FCSB va prezenta la revenirea în ţară documente de la Guvernul Turciei, care să ateste faptul că hotelul în care a fost cazată este sută la sută sigur.

Mai mult, se pare că oficialii FCSB au discutat şi cu Raed Arafat, iar acesta le-a transmis că dacă vor avea toate documentele în regulă, nu vor fi nevoiţi să stea în carantină când revin din Turcia.

Afla mai multe despre: fcsbsteauagigi becali 

viewscnt
Articole similare