Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Problemele de la Dinamo i-au sensibilizat chiar şi pe rivali. Doi UEFAntastici speră ca alb-roşii să treacă peste criza pe care o traversează în ultima vreme

VIDEO | Problemele de la Dinamo i-au sensibilizat chiar şi pe rivali. Doi UEFAntastici speră ca alb-roşii să treacă peste criza pe care o traversează în ultima vreme
Comentarii

Mirel Rădoi şi Dorin Goian deplâng situaţia în care a a ajuns marea rivală Dinamo. După ce au ratat play-off-ul, câinii au buget de austeritate.

”E surprinzător, Dinamo e echipa mare şi clar, locul ei nu e în play-out, din păcate, s-au întâmplat multe lucruri şi la Dinamo. N-au făcut bine acestei echipe”, a spus Dorin Goian.

”Din punctul meu de vedere, această remaniere trebuia făcută cu cel puţin 2-3 ani în urmă. Şi m-aş referi chiar şi la un buget de austeritate. Pentru că ei au un centru de copii şi juniori foarte bun. Eu cred că în România, cu un buget de 3 milioane pe care ei îl anunţă pentru anul viitor, cu jucătorii tineri pe care îi au la grupele de copii şi juniori, cu 5-6 jucători de experienţă care ştiu ce înseamnă nivelul Ligii 1, eu cred că Dinamo ar putea să fie în play-off, nu neaparat la retrogradare”, a spus Mirel Rădoi.

Fostul stelist Dorin Goian spune că îşi doreşte ca în viitor Dinamo să redevină o forţă: ”Îmi doresc ca pe viitor Dinamo să redevină o forţă, trebuie să recunoaştem. Fotbalul românesc fără Din e mai sărac. Trebuie să fie acolo în faţă, să găsească puterea de a reveni, să se bată din nou la câştigarea titlului”.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1uefantasticimirel radoidorin goian,  

viewscnt
Articole similare