Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Procesul Armatei cu FCSB îi bagă în ceaţă şi pe foştii jucători! Mirel Rădoi: ”Nici nu mai ştim unde am jucat”

VIDEO | Procesul Armatei cu FCSB îi bagă în ceaţă şi pe foştii jucători! Mirel Rădoi: ”Nici nu mai ştim unde am jucat”

FCSB

Comentarii

Situaţia procesului în care sunt implicate FCSB şi Armata devine tot mai neclară. Deşi iniţial se anunţase că lui Becali i-a fost respins demersul de anulare a mărci ”Steaua”, latifundiarul a precizat că realitatea ar fi cu totul alta.

Conflictul dintre FCSB şi Armată continuă după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins demersul prin care FCSB cerea decăderea CSA Steaua din drepturile asupra mărcii ”Steaua” şi anularea acesteia. Gigi Becali, însă, a anunţat că el este cel care a câştigat de fapt procesul. Întreaga situaţia este neclară pentru jucătorii care au evoluat de-a lungul timpului în tricoul roş-albastru, printre care şi actualul selecţioner al naţionalei de tineret.

139 de jocuri are Rădoi în tricoul roş-albstru

”Sincer, nu stiu, că nu am toate datele si nici nu aş putea să mă pronunţ. Îmi este greu să spun acum câte şanse are sau câte procente. Cred că acest proces va mai continua un an, doi sau trei, până se va clarifica. Toţi au de suferit, de la suporteri, televiziuni, jucători care au evoluat în perioada 1998-2003, 2003-2014, 2014-2018. Suntem împărţiţi în mai multe perioade, nici nu mai stim unde am jucat”, a declarat Mirel Rădoi.

articol scris de Cristian Pintea

Afla mai multe despre: fcsbarmatamirel rădoiceaţăprocesconflictcurtea de apel bucureştidemersmarcăsteauateleviziunisuporterijucători 

viewscnt
Articole similare