Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Proiectul lui Hagi, descris într-o singură propoziţie: "S-a dus pe câmp şi a ridicat un club la rang de artă"

VIDEO | Proiectul lui Hagi, descris într-o singură propoziţie: "S-a dus pe câmp şi a ridicat un club la rang de artă"

Farul Constanța

Comentarii

Vineri seara, la Slobozia, a avut loc un meci caritabil între echipa Unirii Urziceni, care a câştigat titlul în 2009, şi echipa legendelor din fotbalul românesc.

Deşi Dan Petrescu a stat pe banca Unirii Urziceni în 2009, actualul antrenor al CFR-ului n-a fost prezent la evenimentul caritabil, totul spre dezamăgirea foştilor săi jucători.

"Din punctul meu de vedere, nu ştiu ce scuze are fiecare, dar fiecare le ştie pe ale lui. Şi eu sunt operat şi chiar era să paralizez, dar am respectat acest eveniment şi mi-am făcut  timp ca să pot veni aici. Eu zic că se putea face un efort.

Ar fi bucurat pe toată lumea de aici dacă s-ar fi aflat şi fostul antrenor, poate chiar şi fostul manager, poate şi mult mai multă lume care la momentul respectiv a făcut parte din această minune a fotbaluluui românesc la vremea respectivă" , a declarat Iulian Apostol.

Fostul mijlocaş a dezvăluit şi ce echipă urmăreşte din Liga I: "Îmi place ceea ce se întâmplă la Viitorul, în special pentru că acolo este un om care s-a dus pe un câmp, a ridicat un club şi l-a ridicat la rang de artă, la rang de model în fotbalul românesc".

Afla mai multe despre: hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare