Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Proiectul lui Hagi, descris perfect de un jucător străin crescut de Viitorul: "Îl ştiţi bine pe domnul profesor"

VIDEO | Proiectul lui Hagi, descris perfect de un jucător străin crescut de Viitorul: "Îl ştiţi bine pe domnul profesor"

Farul Constanța

Comentarii

Boban Nikolov este unul dintre primii jucători străini descoperiţi de Gheorghe Hagi la FC Viitorul. Mijlocaşul macedonean a crescut la Ovidiu, iar în 2015 a părăsit România pentru a juca la Vardar Skopje.

De atunci, Nikolov a devenit titular în naţionala Macedoniei, iar în 2017 s-a transferat la MOL Vidi, echipă care a evoluat în acest sezon în grupele Europa League. Aflat în cantonament în Antalya, la fel ca Viitorul, Boban Nikolov a recunoscut că încă ţine legătura cu toţi oamenii de la Ovidiu.

"Vorbesc cu domnul Hagi la fiecare două săptămâni. Ne auzim. Am fost şi m-am întâlnit cu el şi cu domnul Gică Popescu. A fost foarte frumos. Mi-a zis că este foarte mândru de mine. În primul rând, nimeni nu ştie că am avut probleme cu pubalgia vreo 2 ani, când am plecat de la Viitorul. E foarte mândru cum am reuşit să scap de accidentarea asta şi să ajung la acest nivel. E bucuros că a scos un jucător care joacă în naţională, asta mi-a spus. 

(n.r. despre venirile lui Eric şi Rivaldinho) Tiki-taka, aşa vor juca. Ştiţi cum este domnul profesor . Eu cred că el scoate maximum de la fiecare jucător. Rivaldinho este un jucător foarte bun care a arătat că la Dinamo are calităţi, dar nu prea a jucat, nici la Levski nu prea a jucat, dar eu cred că o să vină şi o să scoată domnul profesor de la el maxiumum. 

De Eric să nu mai vorbim, el e unul dintre cei mai buni străini care au jucat în Liga I, aşa că pot spune că Viitorul a făcut o echiziţie bună. Eu sper că îi vor bate pe cei de la Steaua şi sper că vor termina pe primul loc. Sper să le mai ia un titlu celor de la Steaua. Viitorul m-a învăţat cum să joc fotbal şi acolo am jucat cinci ani, au fost cei mai buni şi mai frumoşi din viaţa mea. I-am petrecut acolo , mi-am făcut mulţi prieteni" , a declarat Boban Nikolov.

Afla mai multe despre: haginikolovvardskopje 

viewscnt
Articole similare