Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Promisiunea lui Bergodi pentru fanii Craiovei: "Eu cred că se poate. Avem o echipă foarte bună"

VIDEO | Promisiunea lui Bergodi pentru fanii Craiovei: "Eu cred că se poate. Avem o echipă foarte bună"
Comentarii

Cristiano Bergodi a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil până în iunie 2021, iar acum antrenorul italian a ajuns în ţară pentru a relua pregătirile, la finalul lunii, pentru ultimele opt etape rămase de disputat în acest sezon.

"Vin cu entuziasm, îmi doresc să jucăm un fotbal plăcut. Sunt jucători foarte buni şi cred eu că se poate face treabă. Consider că echipa e una foarte bună. Vom vedea pe teren ce arată echipa. Dacă echipa arată bine, voi fi primit bine.

Vom juca probabil fără suporteri, cu porţile închise. Momentan, n-am vorbit cu jucătorii, ei au lucrat cu persoanele care colaborează cu clubul, în care am totală încredere.

Nu am vorbit, am lăsat doar un mesaj pentru când ne ne vom vedea, când ies din carantină. Cât a mai rămas din carantină, mă voi uita la meciurile echipei" , a declarat Cristiano Bergodi.

Antrenorul italian este un obişnuit al fotbalului românesc. În 2005 a fost numit pe banca celor de la FC Naţional, iar performanţele la clubul din Cotroceni l-au adus în vizorul cluburilor importante din Liga I. CFR Cluj, Rapid, Poli Iaşi şi FCSB sunt echipele pe care le-a mai pregătit Bergodi în România, până în 2009.

În perioada 2010-2014, Bergodi a lipsit din fotbalul românesc, încercându-şi norocul în ţara natală, acolo unde le-a antrenat pe Modena, Pescara şi Brescia. În 2015 a revenit la Rapid şi ulterior la ASA Târgu Mureş. În 2018 a fost numit antrenor la FC Voluntari, pe care a salvat-o sezonul trecut de la retrogradare, însă în această stagiune lucrurile nu au mers la fel de bine, iar oficialii ilfovenilor l-au demis pe italian în pauza de iarnă.

  • Un singur trofeu a câştigat Bergodi în România, Supercupa României, cu Rapid, în 2007

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare