Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Promisiunea lui Rednic: "Le dau un milion de euro". Pentru ce garantează antrenorul

VIDEO | Promisiunea lui Rednic: "Le dau un milion de euro". Pentru ce garantează antrenorul

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a dezminţit zvonurile apărute în presă confrm cărora la echipă sunt jucători impresariaţi de fiica sa, Luana. În afara lui Olteanu, cel care a fost anunţat deja pe lista de plecări pentru la iarnă.

Mircea Rednic a lansat un nou atac la adresa celor care au acuzat că unii jucători evoluează la Dinamo graţie contractelor semnate cu fata antrenorului, Luana. 
 
"Apar informaţii false care nu sunt verificate legate de situatia unor jucatori. Mă refer la fiica mea care are contract doar cu Olteanu, care va pleca în iarnă. Dacă vreunul are un contract cu fiica mea să vină să îl prezinte şi îi dau eu 1 milion de euro. Să dai o informaţie că Sorescu joacă că are contract cu fiica mea nu mă aşteptam. Fiica mea ia comision de la club, nu ia comisioane de la jucători, nu aş vrea să fie discuţii între jucători, antrenori. Niciun jucător care va veni la dinamo nu va semna cu fiica mea. Nu vreau să expun nici familia mea" a declarat Rednic la conferinţa de presă de dinaintea meciului contra Craiovei. 
 
 
 

Afla mai multe despre: rednicluanaolteanusorescu 

viewscnt
Articole similare