Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Promisiunea pe care i-a făcut-o Hagi soţiei: ”Aia trebuie, altfel mă ceartă!” :) Când se gândeşte să se retragă definitiv din fotbal

VIDEO | Promisiunea pe care i-a făcut-o Hagi soţiei: ”Aia trebuie, altfel mă ceartă!” :) Când se gândeşte să se retragă definitiv din fotbal

Superliga

Comentarii

Gică Hagi spune că va veni vremea când va fi nevoit să se retragă din fotbal şi să-i acorde mai multă atenţie soţiei, care-şi doreşte să călătorească.

Gică Hagi continuă să-şi dedice viaţa fotbalului, dar spune că va veni un moment în care va fi nevoit să renunţe la marea sa iubire. Antrenorul şi patronul Viitorului susţine că va face pasul înapoi atunci când va deveni bunic şi i-a promis soţiei că vor călători împreună:

”Eu, la vârsta mea, acum că am şi o vârsta mai... Am atâta experienţă, atâtea lucruri de povestit, de zis, să spun atâtea lucruri din cariera mea, dar mai le zic din când în când, le mai spun, pentru că şi eu îmbătrânesc şi când îmbătrâneşti, la un moment dat, devii melancolic, devii, începi să vii cu poveştile, cu fotografiile. Cum mi-a zis mie un prietren foarte bun, mi-a zis că la bătrâneţe rămâi cu vacanţele şi cu fotografiile. Aşa că îi mulţumesc lu nevasta-mea pentru că avem fotografii multe făcute, ne uităm la ele, imagini multe de când eram tineri şi acum sper, şi sper... Am datoria să o duc în vacanţă. Să mergem în vacanţe, să vizităm, pentru că la un moment dat rămâi cu aceste lucruri. Chiar la bătrâneţe, când o să dea Domnul să ajungem să trăim cât mai mult, o să ajungem să rămâi cu poveştile, să ai ce să povesteşti.

Când eşti tânăr munceşti, muncă, muncă. Să aceste lucruri i le spui unui tânăr: ”du-te, munceşte, fii motivat, cucereşte lumea, luptă. Dar după aceea unde să mai luptăm când ajungi să trecem în linia a doua, a treia, cum spunem noi. Pentru că la fotbal mai folosim linia. Linia întâia, a doua şi a treia. Acum sunt în a doua, în a treia când o să fiu bunic, trec în a treia. Acum, deocamdată, sunt în linia a doua.

Copiii sunt în faţa mea, personal. Ei au prioritate, toţi. Şi nu am mulţi. Nu am puţini, am doi legitimi şi 200 de care trebuie să am grijă, sunt resposabil, pe care trebuie să îi scot în faţă, să încerc să le creez condiţii, să fac lucrurile, să îi fac să fie fericiţi. Sunt responsabilizat foarte tare, ştiu lucrul acesta şi sunt conştient.

La muncă totdeauna trebuie să ai plăcere. Când mă voi plictisi, mă voi retrage. Deocamdată încă mai am, am plăcere, îmi place, asta vă zic. Încă mai am putere să o fac, dar când mai am vise, idealuri, mai am de cucerit anumite lucruri. Să vedem dacă sunt posibile, dacă nu, va veni şi timpul ca să ne lăsăm. Vacanţă, aia trebuie, altfel mă ceartă nevasta”,
a declarat Gică Hagi.

Soţii Hagi au împreună doi copii, pe Ianis (20 de ani) şi pe Kira (23 de ani).

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare