Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Promisiunea pe care selecţionerul Cosmin Contra le-o face românilor la final de an: ”Ăsta este un lucru pe care pot să-l promit”

VIDEO | Promisiunea pe care selecţionerul Cosmin Contra le-o face românilor la final de an: ”Ăsta este un lucru pe care pot să-l promit”

Fotbal

Comentarii

Cosmin Contra le-a făcut o presiune românilor la final de 2018. Selecţionerul spune că va încerca să aducă atitudine şi spirit de sacrificiu în sânul echipei naţionale.

”Ce am promis şi până acum, vom face tot ce depinde de noi să ne calificăm la acest campionat european. Am zis-o de la început de când am fost instalat antrenor la echipa naţională şi am zis că o să se vadă o schimbare, eu am promis o schimbare la echipa naţională în tot ceea ce înseamnă cel puţin atitudine, dacă nu în altceva nu am putut să promit pentru că nu ştiam ceea ce aş putea eu să fac în timp.

Am promis această atitudine, acest spirit de sacrificiu, această dorinţă de a câştiga fiecare meci o voi implementa la echipa naţională şi eu cred că acest lucru s-a văzut. Şi în continuare pentru că nimeni nu şi-ar dori mai mult decât jucătorii echipei naţionale să facă fericiţi suporterii echipei naţionale.

Şi crede-mă că aceşti băieţi îşi doresc să scoată şi ei suporterii pe străzi şi sperc din toastă inima să putem să facem acest lucru.

La mine nu există locul doi, pentru că dacă eu le transmit băieţilor că trebuie să ne batem la locul doi, nu-i în mine, nu-i merge cu mine şi atunci eu vreau să câştigăm această grupă, vreau să fim pe primul loc. Dacă nu vom fi pe primul loc şi ne vom califica pe al doilea foarte bine”, a spus Cosmin Contra la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contraechipa nationala 

viewscnt
Articole similare