Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Propunerea fabuloasă a lui Dan Petrescu pentru FCSB: "Să mor eu dacă nu i-aş trimite pe ei"

VIDEO | Propunerea fabuloasă a lui Dan Petrescu pentru FCSB: "Să mor eu dacă nu i-aş trimite pe ei"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a fost savuros la conferinţa de presă după ce echipa sa a aflat adversarele din grupele UEFA Europa League. "Bursucul" le-a făcut o propunere fabuloasă celor de la FCSB.

Petrescu crede că cei care merg la tragerile la sorţi pentru a reprezenta CFR, printre care şi Marius Bilaşco, aduc ghinion: "Oamenii care s-au dus, e ultima oară, sută la sută, dacă voi mai fi eu la CFR. E a patra oară, a cincea oară. Trebuia să mai schimbăm oamenii, dar nu i-am schimbat. Nu e vina lor, că nu trag ei, dar eu cred în destin şi în superstiţii. Dacă îmi spune FCSB pe cine trimite la tragerea la sorţi, să mor eu de nu i-aş trimite pe cei de la FCSB".

Chiar dacă FCSB nu a reuşit să se califice în grupele Europa League după un playoff cu Vitoria Guimaraes, în care nu a marcat niciun gol, Petrescu este de părere că adversarele "roş-albaştrilor" au fost uşoare: "Au avut patru meciuri, Armenia, Moldova, Mlada şi Guimaraes. Doamne fereşte!"

"Aşa ghinion nu am avut în viaţa mea. Au fost cinci trageri la sorţi, la toate am căzut cel mai rău", a fost o altă declaraţie a lui Petrescu. "Bursucul" este de părere că dacă Rennes va juca cu prima echipă în Europa, este favorită la câştigarea grupei. 

Lazio, Celtic Glasgow şi Rennes sunt adversarele lui CFR Cluj în Europa League. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare