Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Protest în Liga 2. Jucătorii de la Dacia Unirea Brăila au refuzat sa joace fotbal în meciul cu Petrolul. Cum au reacţionat adversarii

VIDEO | Protest în Liga 2. Jucătorii de la Dacia Unirea Brăila au refuzat sa joace fotbal în meciul cu Petrolul. Cum au reacţionat adversarii

Liga 2

Comentarii

Jucătorii echipei Dacia Unirea Brăila au refuzat jocul în startul meciului cu Petrolul Ploieşti, din etapa a 15-a a Ligii 2, în semn de protest faţă de situaţia financiară a clubului.

Partida de la Brăila a început în jurul orei 12:00, dar timp de un minut nu s-a jucat fotbal deloc, întrucât gazdele au stat pe loc şi au refuzat jocul. Dacia Unirea Brăila a intrat în insolvenţă la începutul lunii octombrie, iar jucătorii nu şi-au mai primit salariile de luni bune.

LIVE VIDEO | Dacia Unirea Brăila - Petrolul se joacă ACUM, în direct la Telekom Sport 3 şi pe telekomsport.ro

Interesant este că oaspeţii de la Petrolul au respectat decizia jucătorilor adverşi şi nu au atacat poarta. Ei au preferat să paseze în propria jumătate de joc.

Dacia Unirea Brăila este singura echipă fără victorie în această ediţie a Ligii 2. În primele 14 runde, echipa antrenată de Florentin Petre a adunat doar cinci puncte.

Nu este prima oară când jucătorii Brăilei aleg să protesteze în acest mod. Brăilenii au refuzat jocul şi în startul unei partide cu FC Hermannstadt, din turul ediţiei trecute a Ligii 2.

Afla mai multe despre: brailaprotestpetrolul 

viewscnt
Articole similare