Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prunea a identificat omul cheie pentru meciul Generaţiei de Aur cu legendele Barcelonei: "E fit, în formă!" :)

VIDEO | Prunea a identificat omul cheie pentru meciul Generaţiei de Aur cu legendele Barcelonei: "E fit, în formă!" :)

Special

Comentarii

Generaţia de Aur a României întâlneşte Legendele Barcelonei într-un meci-eveniment transmis în direct de Telekom Sport 1, sâmbătă, 16 iunie, de la 19:00.

Jucători uriaşi din istoria României şi a Barcelonei vor fi faţă în faţă pe Cluj Arena, iar tricolorii au început deja pregătirile pentru marea confruntare.

Pus pe glume înainte de meci, Florin Prunea spune că baza naţionalei va fi în Adrian "Cobra" Ilie, dar şi în tactica stabilită de Victor Piţurcă.

Fostul portar al naţionalei s-a distrat pe seama poftei de mâncare arătată de Florin Răducioiu şi s-a declarat convins că omul care răpunea Columbia în 1994 nu va rezista mai mult de 20 de minute pe teren.



"Mai avem trei, patru antrenamente. Vineri e antrenamentul oficial, în care trebuie să facem totul pentru a ne pune pe picioare pentru că e "groasă". Când am văzut lotul, astăzi ne-a arătat Radu lotul...

E groasă. Am vorbit şi cu Piţi să facă o tactică... Trebuie să găsească o soluţie, să facă ceva să stăm strânşi, să ne strângem bine, că am văzut lotul lor şi ultimele rezultate... Ei joacă o dată pe săptămână.

Să sperăm că Gică va juca în repriza a doua la ei şi atunci să ne fie mai uşor :).

Noi mizăm pe "Cobra" (n.r. Adi Ilie). L-am văzut la antrenamente, e fit. Costel Gâlcă, Contra... L-am văzut şi la Oradea, e în formă. Gică Popescu, vine şi Ionuţ (n.r. Lupescu) din Elveţia. Răducioiu!? Uite ce poftă de mâncare are. Cred că mai mult de un sfert de oră, 20 de minute, nu duce. Îi e fomică lui Radu. Băi, vine Ferrer!"
, a glumit Prunea înainte de meciul României cu Legendele Barcelonei.

Afla mai multe despre: pruneabarcelonageneratia de aurpiturcacobra ilieraducioiu 

viewscnt
Articole similare