Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prunea, dispus să colaboreze cu Mircea Rednic: ”Mă pricep şi la portari, şi la jucători”

VIDEO | Prunea, dispus să colaboreze cu Mircea Rednic: ”Mă pricep şi la portari, şi la jucători”

Superliga

Comentarii

Prunea este de părere că Dinamo are nevoie de doi portari care să poată fi oricând titulari. Fostul mare portar dinamovist este dispus să colaboreze cu Mircea Rednic pentru a rezolva această problemă a clubului din Ştefan cel Mare.

”Eu cred că Dinamo trebuie să ia doi portari, un portar care să fie portar titular şi un al doile aportar, care tot la fel, să fie portar cu experienţă, care oricând sunt probleme, să poată să intre să-şi facă treaba.

Mai sunt 5 jocuri. Sigur, obiectivul cred că va fi destul de greu de atins, intrarea în play-off, dacă nu imposibil, pentru că ei trbuie să câştige tot şi celelalte echipe să se împiedice.

Sigur că rezultatele din amicale nu sunt concludente, cred eu, pentru că toate echipele sunt în căutări”, a spus Florin Prunea.

Prunea, dispus să colaboreze cu Mircea Rednic, dacă acesta i-o va cere, în vedearea soluţionarea problemei portarilor de la Dinamo: ”Păi dacă mă întreabă, îi propun. Nu m-a întrebat. Avem. Mă pricep şi la portari, şi la jucători. Am fost şi eu conducător atâţia ani şi sunt conducător în continuare.

Sunt portari buni care sunt liberi de contract şi care au fost în România şi care se pot întoarce în România să facă o treabă bună, de ce nu?”.

Afla mai multe despre: liga 1dinamo,  

viewscnt
Articole similare