Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prunea face un pas înapoi în războiul cu fanii: "Îmi pare rău" Cum a comentat managerul general eşecul de la Giurgiu

VIDEO | Prunea face un pas înapoi în războiul cu fanii: "Îmi pare rău" Cum a comentat managerul general eşecul de la Giurgiu

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea nu a fost "uitat" nici la partida contra Astrei de suporterii câinilor. Aceştia au continuat să scandeze împotriva sa, iar reacţia oficialului dinamovist la final a fost una surprinzătoare.

Dacă în urmă cu două luni se lua de fani pentru felul cum tratează echipa, Prunea a făcut primul pas spre o împăcare. 

"Eu, dacă am greşit cu ceva în faţa suporterilor lui Dinamo, îmi cer scuze în mod public, dar eu cred că nu am greşit. Dacă ei s-au simţit lezaţi de afirmaţiile mele, după ce s-a întâmplat cu Eugen Neagoe, eu îmi menţin afirmaţiile, pentru că era vorba de viaţa unui om, dar n-am jignit pe nimeni. Dacă s-au simţit jigniţi, eu îmi cer scuze în mod public. N-am făcut pe nimeni drogat, nu m-am referit la modul general, dar n-am ce să fac, sunt înjurat, şi copilul, şi nevasta, şi toată lumea. Nu ştiu ce are fiica mea de-a face cu ce se întâmplă pe un stadion, dar asta este viaţa. M-am obişnuit cu tratamentul ăsta, nu am ce să fac" a mai spus managerul general al roş-albilor. 

Acesta a fost foarte dezamăgit după o repriza secundă de coşmar a echipei sale. 

"Am avut o atitudine bună, am avut o primă repriză foarte bună, în care cred că trebuia să închidem jocul, la ocaziile pe care le-am avut. După aceea, am început prost, foarte prost repriza a doua şi am gafat din nou pe faza de apărare. Cred eu că un rezultat de egalitate era mai corect" a mai declarat Florin Prunea. 
 
 

 

 

 

Afla mai multe despre: dinamopruneafaniîmpăcareastra 

viewscnt
Articole similare